Turkisk/Grekisk yoghurt passar till allt! Det e skitbra å ha som sås, istället för grädde, man kan blanda det i vispad grädde för å få mer kraftig smak, å man kan göra utmärkta soppor på det! Och så kan man ju äta det som det är lika bra, vill man ha mer sötsmak är det bara att skvätta i en syltklick.
Och det bästa av allt; Det e nyttigt!
Här kommer mitt egna svampsås recept:
Ingredienser:
1 burk svamp
Turkyoghurt
Peppar (eventuellt andra kryddor efter smak)
½ grönsaksbuljongtärning
först steker du svampen lite i olja, inte smör! senad duttar du på ca 1-2 dl yoghurt å buljongtärning, innan du finally kryddar och avsmakar. Detta smakar utmärkt till ris!
billigt, lätt och går snabbt.
matblogg nästa?
torsdag 27 november 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar